Wat te doen in Santorini tijdens uw verblijf?

Wat te doen in Santorini tijdens uw verblijf?

Santorini is een van de belangrijkste toeristische attracties in Griekenland. De witte dorpjes met blauwe koepels op de top van de kliffen maken het een magische plek. Wat gebeurt er als je op een onbekende plaats aankomt? Soms weet je niet precies wat je moet doen. My Webspot is de ideale metgezel, om u te helpen deze plek te ontdekken met het comfort van verbondenheid, om te zoeken naar restaurants en activiteiten. Dit artikel, wat te doen in Santorini, is hier om u te helpen! Hier zijn enkele tips en adressen zodat u kunt genieten van uw verblijf.

Wat te doen in Santorini: per boot

Het eerste wat u moet doen in Santorini is uw aankomst op dit prachtige eiland te bewonderen. U zult een magische plek ontdekken die uw ogen zal verblinden. De klif schetst de contouren van de krater van de ondergedompelde vulkaan onder water. Twee van de meest populaire excursies zijn op de sporen van de Nea Kaméni vulkaan. U kunt gebruik maken van de excursies om te zwemmen in de warmwaterbronnen.

Wij raden u aan om ze te doen, de landschappen zijn onvergelijkbaar, u zult genieten van prachtige landschappen. U vaart 30 minuten en daarna is er een gids aanwezig om u te helpen dit eiland en zijn geschiedenis te ontdekken. De laatste uitbarsting van de vulkaan was in 1950. De laatste activiteit die wij aanbevelen is Therassia Island waar u een charmante haven en een prachtig kiezelstrand vindt. Als u dapper genoeg bent, kunt u het pad naar het dorp Manolas nemen. Voorzichtig, de klim is moeilijk.

Santorini te voet

Op dit prachtige eiland kunnen wij u ook adviseren om een paar wandelingen te maken. Om de omliggende plaatsen te bezoeken, zoals het dorp Manolas. Bij Akrotiri, in het zuiden van het eiland, vindt u het Rode Strand. Om daar te komen, moet je een klein stenen pad nemen. Vergeet niet de juiste schoenen mee te nemen om jezelf niet te kwetsen.

Als uw voeten zorg nodig hebben, ga dan naar de Kissing Foot Spa waar u verschillende pedicure keuzes heeft, waaronder een met vis! Kleine vissen zijn gewend om aan de dode huid aan je voeten te knagen.

De standpunten die Santorini niet mag missen

Het zou zonde zijn om in Santorini te blijven en niet te genieten van het prachtige uitzicht. Wie droomt er niet van om de zee zo ver als het oog kan zien vanaf een eiland te aanschouwen. Wij raden u aan om minstens één nacht in een hotel in Oia door te brengen, het is een zeer toeristische plaats, maar met een onvergelijkbaar uitzicht waar u geen spijt van zult krijgen. U zult kunnen genieten van een prachtige zonsondergang.

Wij hopen dat u zult genieten van uw verblijf en dat onze activiteiten in Santorini u enkele ideeën hebben opgeleverd.

*Unbegrenztes Internet mit täglicher Fair Usage Regelung: Europa & USA: 1GB in 4G/LTE - Mexiko: 2GB - Südostasien, Japan & China: Unbegrenzt 4G/LTE - Alle weiteren globalen Länder: 500MB in 4G/LTE - danach reduzierte Geschwindigkeit mit bis zu 512 kbps.